• Professioneel
  • Cliëntgericht
  • Grensverleggend
Kinderfysiotherapie - KinderFyzie

KinderFyzie

KinderFyzie is de toonaangevende kinderfysiopraktijk in Amersfoort. Wij streven ernaar om elk kind de juiste zorg op maat te bieden. Als kinderfysiotherapeuten ondersteunen wij kinderen van 0-17 jaar in de motorische ontwikkeling en alles wat hierbij komt kijken. Ons team van hoogopgeleide deskundigen staat voor u klaar om blessures en motorische problemen aan te pakken. Onze (kinder)Fyzie is: ''Herstellen, oefenen, gezond blijven''. Direct een afspraak maken of bel 033-2048000
9.1

Klanten geven ons gemiddeld een 9.1

Gebaseerd op 946 beoordelingen

Uitgelichte specialisaties

KinderFyzie biedt professionele en cliëntgerichte zorg op het gebied van bewegen. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en hun specialisatie. We lichten hieronder een aantal van onze specialisaties uit.

  • Kinderfysiotherapie
  • Peutergym
Kinderfysiotherapie Amersfoort

Zuigelingen, kinderen met problemen in de grove of fijne motoriek, kinderen met problemen in de sensorische informatieverwerking, schrijfproblemen, sportblessures, kinderen met aanhoudende lichamelijke klachten (ALK), kinderen met ademhalingsklachten, kinderen met conditionele problemen en kinderen met een specifieke aandoening zoals een syndroom kunnen voor hulp en vragen bij KinderFyzie terecht. Een team van kinderfysiotherapeuten stimuleren het kind en de ouders tot zijn beste kunnen. Iedereen is welkom en we bieden een persoonlijke benadering, professionaliteit en veelzijdigheid.  

Lees meer over kinderfysiotherapie
Kinderfysiotherapie Amersfoort
Peutergym Amersfoort

Peutergym verbetert motorische vaardigheden en bewegingservaring. Peuters krijgen meer plezier in bewegen en blijven meer bewegen in hun dagelijks leven. De kinderen krijgen meer zelfvertrouwen! Ook ideaal voor peuters van 2-4 jaar die faalangstig zijn of te zwaar zijn of dreigen te worden.

Meer informatie over peutergym
Peutergym - KinderFyzie Amersfoort
Het mooiste aan mijn vak vind ik het kijken naar het kind en zijn gezin en het (weer) mogelijk maken om mee te komen met leeftijdsgenoten. Mona Maghsudi kinderfysiotherapeut MSc
Het leuke aan mijn werk vind ik de variatie aan kinderen die ik op een dag zie, namelijk van baby's tot en met pubers die op de middelbare school zitten. Bente Bruijn kinderfysiotherapeut MSc
Het behalen van successen met het kind zoals lopen of springen geven mij energie! Janne van Essen kinderfysiotherapeut MSc
Ontmoet het team van KinderFyzie
KinderFyzie - Kinderfysiotherapie

Daarom KinderFyzie

Gespecialiseerde zorg

Onze kinderfysiotherapeuten zijn hoogopgeleid en gespecialiseerd in het behandelen van een breed scala aan bewegingsproblemen bij kinderen.

Persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke benadering. Elk kind is uniek, en onze therapie wordt op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van uw kind te voldoen.

Speelse en veilige omgeving

Kinderen leren en ontwikkelen het best in een plezierige, uitdagende en veilige omgeving. Onze praktijk is speciaal ingericht om uw kind te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Afspraak maken
Locatie KinderFyzie Amersfoort

KinderFyzie is altijd bij u in de buurt

KinderFyzie is altijd bij u in de buurt. Onze organisatie heeft verschillende fysiopraktijken in Amersfoort en blijft nog altijd groeien. Fyzie staat voor kwalitatief hoogstaande zorg, met persoonlijke aandacht voor de cliënt. We hebben alle denkbare fysiotherapeutische specialisaties in huis en er staat een uitgebreid front- en backoffice team paraat om onze therapeuten te ondersteunen. 

Bekijk onze locaties

Veelgestelde vragen

Wat is kinderfysiotherapie?

Kinderfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op het behandelen van bewegingsproblemen bij kinderen. Dit kunnen motorische, ontwikkelings- of houdingsgerelateerde problemen zijn.

Welke kinderen hebben baat bij kinderfysiotherapie?

Kinderfysiotherapie is geschikt voor kinderen met diverse aandoeningen zoals motorische achterstand, orthopedische problemen, neurologische aandoeningen, en meer. Het is bedoeld om de motorische ontwikkeling en functie te verbeteren. Vragen over kinderfysiotherapie?

Neem contact op!
Zijn de therapeuten bij Fyzie gespecialiseerd in kinderfysiotherapie?

Ja, bij Fyzie hebben we ervaren kinderfysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van kinderen.