• Professioneel
  • Cliëntgericht
  • Grensverleggend
Werken bij Fyzie vacatures fysiotherapie

Werken bij Fyzie

We zijn een goed georganiseerde praktijk met verschillende locaties in gezondheidscentra. We hebben goede
samenwerkingsverbanden met andere zorgverleners in de regio om onze patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Bovenal geloven we in een fijne en stimulerende werkomgeving om het beste uit onze medewerkers te halen! 
Om goede zorg te kunnen blijven leveren zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Heb je zin een nieuwe uitdaging en wil je graag werken in een praktijk met collega’s die elkaar stimuleren om het beste uit jezelf en ook elkaar te halen?

Kijk dan hieronder bij onze vacatures of stuur een sollicitatie aan cvrooijen@fyzie.nl

Bekijk hier onze actuele vacatures

Hieronder vind je een overzicht van onze actuele vacatures. Staat er geen vacature voor jou bij, maar zie jij onze praktijk wel als jouw toekomstige werkplek of als jouw stageplek? Stuur dan een een open sollicitatie sturen naar cvrooijen@fyzie.nl. Stuur je CV en motivatiebrief dan nemen we contact met je op!

Fysiogroep Nederland (FGN)

Fysiogroep Nederland (FGN)

Door onze krachten te bundelen staan we nóg sterker.  We zijn onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN). Dit is een samenwerking van vooruitstrevende en professionele fysiotherapiepraktijken in het hele land. Door samen te werken, leveren we goede en betaalbare zorg die voor iedereen toegankelijk is. Doordat we onderdeel van een grote organisatie zijn, hebben we de luxe om onze mensen in hun kracht te zetten. Met welke vraag de cliënt ook komt, we zorgen altijd voor een deskundige beoordeling. 

Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en groeien. Denk aan de ontwikkeling van onze medewerkers, het bieden van betere zorgproducten en het aangaan van nieuwe relaties. Hierdoor kunnen we de client zo goed mogelijk verder helpen. Doordat we op verschillende locaties in de regio werkzaam zijn, zijn we bovendien altijd dichtbij de cliënt.
De praktijken waarmee wij nu mee samen werken zijn AktieFysio in Hilversum en Fysio Leebrug in Houten. Wil je meer informatie?