• Professioneel
  • Cliëntgericht
  • Grensverleggend
Samenwerken met Fyzie fysiotherapie samenwerkingen

Samenwerken met Fyzie

Om deskundig te blijven en onze cliënten de beste zorg te kunnen bieden, werken we zoveel mogelijk samen met andere partijen. Denk hierbij aan huisartsen, ziekenhuizen, hogescholen, zorgnetwerk-organisaties, sportclubs en andere therapeutische disciplines, zoals ergotherapeuten en diëtisten. 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Bijvoorbeeld met stagiaires, bedrijven en ziekenhuizen.

Wij werken samen met

Fysiogroep Nederland

Door onze krachten te bundelen staan we nóg sterker.  We zijn onderdeel van Fysiogroep Nederland (FGN). Dit is een samenwerking van vooruitstrevende en professionele fysiotherapiepraktijken in het hele land. Door samen te werken, leveren we goede en betaalbare zorg die voor iedereen toegankelijk is. Doordat we onderdeel van een grote organisatie zijn, hebben we de luxe om onze mensen in hun kracht te zetten. Met welke vraag de cliënt ook komt, we zorgen altijd voor een deskundige beoordeling. 

Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en groeien. Denk aan de ontwikkeling van onze medewerkers, het bieden van betere zorgproducten en het aangaan van nieuwe relaties. Hierdoor kunnen we de client zo goed mogelijk verder helpen. Doordat we op verschillende locaties in de regio werkzaam zijn, zijn we bovendien altijd dichtbij de cliënt.
De praktijken waarmee wij nu mee samen werken zijn AktieFysio in Hilversum en Fysio Leebrug in Houten. Wil je meer informatie? 

Neem contact met ons op!
Stagiaires

Wij vinden het belangrijk om nieuwe deskundigen in ons vakgebied op te leiden. Daarom komen wij graag in contact met studenten die een stageplek zoeken. Bij ons kun je de kennis die je tijdens je opleiding hebt opgedaan, letterlijk in de praktijk brengen. Je wordt daarbij intensief begeleid door een ervaren en deskundige collega. Andersom zijn wij altijd nieuwsgierig naar jouw inzichten en ideeën om ons werk, en daarmee de kwaliteit van de zorg, te verbeteren. Wil jij stage lopen bij een grensverleggende fysiotherapiepraktijk? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op
Organisaties

Om onze zorg zo efficiënt mogelijk te organiseren en steeds betere patiëntenzorg te bieden, werken wij samen met uiteenlopende organisaties in de regio. Denk bijvoorbeeld aan sportverenigingen, hogescholen, universiteiten en onderzoeksinstituten. In samenwerking met andere organisaties testen we hulpmiddelen in de praktijk, begeleiden we trainingen, bieden we verzorging bij (sport)evenementen en verzamelen we data voor wetenschappelijk onderzoek. Door onze kennis en ervaring te delen, ontwikkelen we ons als professionele praktijk en worden we steeds beter in wat we doen. 

Zie jij binnen jouw organisatie mogelijkheden om met ons samen te werken? Dan horen we graag van je.

Neem contact met ons op
Ziekenhuizen en zorgverleners

Om de juiste patiëntenzorg dichtbij huis te verlenen, werken we samen met ziekenhuizen en andere zorgverleners in de regio. We delen onze kennis en ervaring om de zorg efficiënter in te richten. We werken bijvoorbeeld samen met artsen, maar ook met tweede- en derdelijns zorgverleners zoals diëtisten en logopedisten. 

Als fysiotherapiepraktijk zijn we aangesloten bij Fysiogroep Nederland (FGN). Dit is een samenwerking van vooruitstrevende en professionele fysiotherapiepraktijken in het hele land. Door samen te werken, leveren we goede en betaalbare zorg die voor iedereen toegankelijk is.  

Ben jij als zorgverlener met ons samenwerken om betere zorg te kunnen bieden? We ontmoeten je graag!

Neem contact met ons op