Wist u dat bijna 20 procent van de Nederlandse bevolking in haar leven ooit te maken krijgt met somberheid en depressie? Dat is iets minder dan 1 op de 5. En wist u dat dit in Nederland ook nog steeds een liever niet besproken onderwerp is?

Wij snappen hoe vervelend dit is en willen graag meer openheid en bespreekbaarheid. Ook willen wij in deze ‘donkere dagen’ graag ons steentje bijdragen door u wat tips en handreikingen te bieden. Dus..niet zo lekker in je vel? Kijk dan op de pagina voor alle tips en informatie.

Voorkomen is beter dan genezen. Maar soms lukt dat net niet helemaal. Op zoek naar een klein steuntje in de rug?

Thomas & Femke, fysiotherapeuten Fyzie

Items

Cursussen

– Runningtherapie

Verbeter door middel van rustig bewegen uw stemming en conditie. Allemaal onder begeleiding van een speciaal opgeleide fysiotherapeut.

– Pilates

Met pilates ben je in een groep op een rustige en verantwoorde manier aan het bewegen. Niet alleen is dit goed om je hoofd even leeg te maken maar je wordt er ook nog eens sterker van. Onder begeleiding van een fysiotherapeut neem je deel aan deze beweeggroep en wordt op basis van jouw niveau opgebouwd. Graag een keer een proefles meedoen? Stuur een mail via onderstaande button.

Video’s

– Over ontspannen

– Om te bewegen