‘Graag meehelpen en een verschil maken?’

Door Fyzie en zijn passie voor hardlopen was eigenaar Menno Werrie afgelopen maandag te gast bij AVtriatlon om de ‘RaceRunners’ te zien presteren. Dit zijn kinderen die normaal in een rolstoel zitten en m.b.v. een aangepaste fiets lopen en soms zelfs rennen. 

Helaas kunnen deze toppers op een (rechte) baanlengte van 200 meter nog niet zo goed uit de voeten. Zij kunnen geen rondes rennen, trainen geen lange afstanden en moeten aan het einde van de baan moeilijke draaiingen maken om terug te keren naar de start. Dit is niet altijd veilig en wenselijk. 

Dat moet anders kunnen vinden wij! Daarom willen wij graag een beroep doen op ons netwerk om geld op te halen voor deze nieuwe aanpassingen voor baan en materiaal. 

Hoe? 

Deze week is het de week van het Gehandicapte Kind (vh NSGK) en zal Menno persoonlijk langs de deuren gaan om te collecteren. De helft van deze collecte komt ten goede aan deze gave gasten. 

U kunt hier ook een donatie doen (hoe klein ook).

Oja, AVtriatlon is ook genomineerd voor het ANWB-fonds. Dit betekend bij winst nog eens 10.000 euro extra voor de RaceRunners! Kleine moeite om even te stemmen!

Namens Fyzie en de RaceRunners enorm bedankt!