Mensen die mij kennen weten hoe graag ik hardloop. Ik vind het heerlijk om op deze manier even het hoofd leeg te kunnen maken. Ook doe ik tijdens het hardlopen de meest goede ideeën op. Eigenlijk is het ontspannen door in te spannen. Niet meer kunnen hardlopen is voor mij dus best wel een ding. 

Ik had als praktijkeigenaar en manueel therapeut er nooit bij stil gestaan dat ik geblesseerd kon raken. Toch gebeurde dit; Shin Splints. Echt een vervelende blessure. Gelukkig heb ik snel toegang tot fysiotherapeutische zorg via mijn collega’s. Maar het heeft best wel een tijd geduurd voordat ik weer pijnvrij kon hardlopen. Je staat er van tevoren niet bij stil hoe belangrijk een goede aanvullende verzekering dan is. Ik was daarom wel blij dat wij dit met het gezin goed geregeld hebben.

In de praktijk merken we dat we steeds vaker behandelingen moeten stoppen. Omdat er geen behandelingen verzekerd zijn. Vandaar deze oproep. Denk er goed over na. Tot 31 januari kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. 

Voor meer informatie kunt u terecht op www.zorgwijzer.nl.

Hoe het nu gaat? Ik ga weer als een speer! Laatst nog 22 kilometers pijnvrij mogen genieten. Echt ontzettend fijn!