Zit je even niet zo lekker in je vel?

Bijna 20 procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit in haar leven te maken met somberheid en depressie. Dat is iets minder dan 1 op de 5.

Jaarlijks ervaart 16% van de Nederlandse bevolking burn out achtige klachten en verschijnselen. Dat is 1 op de 6 werknemers.

Huisarts

Allereerst vinden wij het belangrijk om te zeggen dat contact met je huisarts, altijd de eerste stap is wanneer je merkt dat je gevoel en emoties iets verder gaan dan ‘niet lekker in je vel zitten’. Je huisarts kan je dan adequate hulp en begeleiding bieden.

Zelf iets doen?

Verder vinden wij het erg belangrijk om emotionele problematiek te herkennen en bespreekbaar te maken. Informeren, adviseren en helpen zijn belangrijke speerpunten in onze strijd tegen emotioneel ‘onwelbevinden’. Daarom houden wij u graag op de hoogte van informatie, tips en adviezen omtrent het onderwerp ‘emotie & gevoel’ Deze met regelmaat ontvangen?

Thomas Kalkman

Ik ben Thomas Kalkman, fysiotherapeut bij Fyzie en tevens ook begeleider van de Running Therapie. Werken aan uw somberheid en stemming? Laat hieronder uw gegevens achter!

Femke van Keken

Ik ben Femke van Keken, fysiotherapeut bij Fyzie en gespecialiseerd in Stress en burn-outklachten bij adolescenten en volwassenen. Nieuwsgierig wat ik u allemaal te vertellen heb? Laat hieronder uw gegevens achter!