Fyzie is al bijna 20 jaar de meest gespecialiseerde praktijk voor fysiotherapie in Amersfoort. Een sympathiek, behulpzaam en hoogopgeleid team deskundigen staat klaar om u te helpen. Fyzie biedt o.a. algemene fysiotherapie, manuele therapie en fysiotherapie speciaal voor sporters, kinderen en bij bekkenklachten. Welke klacht of blessure u ook heeft, bij Fyzie vindt u altijd snel de juiste en deskundige therapeut.

Werken bij

 

Kijk op de website van FGN om alle vacatures van de aangesloten praktijken te zien in alle regio’s

Professioneel en veelzijdig

Menno Werrie en Michiel Boerendonk geven leiding aan het team fysiotherapeuten van Fyzie. Twee uiterst gedreven therapeuten, die staan voor een praktijk waar mensen onder goede begeleiding aan hun herstel werken. Waar iedereen welkom is en persoonlijke, eerlijke benadering, professionaliteit en veelzijdigheid vanzelfsprekend is. Onder leiding van Menno en Michiel is Fyzie uitgegroeid tot een praktijk met zes locaties en meer dan veertig gespecialiseerde medewerkers. Hierdoor is er in Amersfoort altijd een locatie bij u in de buurt!

“Fyzie haalt het beste uit ons. We behandelen patiënten en ontwikkelen, innoveren en organiseren de praktijk. Belangrijk voor ons: meegaan met de tijd en persoonlijke benadering. Samen op weg naar betere zorg.”

Bij Fyzie heerst er een familiecultuur. Een platte organisatie die er voor zorgt dat we het beste uit iedereen naar boven proberen te halen. Samen maken we de plannen voor de toekomst, samen werken we aan het herstel.

Samenwerking

Kennis betekent veel voor ons. Wij werken daarom graag samen met andere deskundigen. We overleggen indien nodig met uw huisarts en met andere therapeuten in één van de gezondheidscentra, zoals caesartherapeuten, ergotherapeuten, huisartsen, diëtisten, psychologen en apothekers.

Fyzie werkt niet graag alleen en gelooft in nauwe samenwerking. Zo werken wij samen met onder meer het Meander MC, Ergotherapie Amersfoort en Annatommie MC

Tarieven

Zitting Fysiotherapie €36,10
Manuele therapie €46,80
Consult fysiotherapie €56,80
Screening, intake, onderzoek €51,40
Intake na verwijzing €48,80
Kinderfysiotherapie €53,80
Bekkenfysiotherapie €48,80
Oedeemtherapie €48,80
Psychosomatische fysiotherapie €48,80

(dit zijn de meest voorkomende tarieven, volledige lijst met tarieven is op te vragen via 033-2048000)

Zorgverzekering

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden uw behandeling bij Fyzie geheel of gedeeltelijk. Fyzie heeft contracten met alle bekende verzekeraars. Heeft u hierover vragen? Neem dan contact op met uw verzekeringsmaatschappij. U noemt dan onze praktijkcode: 04010164. Indien nodig adviseren wij u.

Behandelingen

Bij Fyzie nemen we de tijd voor een behandeling. Gemiddeld duurt een behandeling 25 minuten. Daarnaast gebruiken we nog 5 á 10 minuten voor de administratie of verslaglegging. Voor een intake bij de kinderfysio, geriatriefysio en de psychosomatisch fysiotherapeut plannen we 45 minuten + 15 minuten administratietijd.

WGBO

Als u onder medische behandeling staat bij een deskundige, vertrouwt u uw gezondheid aan hem of haar toe. Het kan zijn dat u zich afhankelijk voelt van uw arts of hulpverlener. Het is daarom belangrijk om te weten dat u als patiënt bepaalde rechten en plichten heeft. In de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) is in 1995 vastgelegd hoe de relatie tussen zorgverlener en patiënt is. In de WGBO zijn belangrijke punten opgenomen, die voor u als patiënt van belang kunnen zijn.

Wat te doen bij een klacht over uw fysiotherapeut

Fyzie is aangesloten bij de klachtenregeling van het Keurmerk Fysiotherapie. Zie hiervoor deze folder

Als u niet tevreden bent over uw fysiotherapeut, meld dit dan in eerste instantie bij de praktijk door het invullen van een klachtenformulier. Dit formulier kunt u opvragen bij de praktijk. In een gesprek zoeken we samen met u naar een passende oplossing.

Zorgbelang Nederland kan u eventueel helpen. Dit adviespunt beantwoordt uw vragen en geeft advies. Kijk voor meer informatie op www.zorgbelang-nederland.nl.

De klachtencommissie

Komt u er samen met uw fysiotherapeut niet uit? Dan kunt u een klacht indienen bij de Klachtencommissie Keurmerk Fysiotherapie.

U meldt uw klacht bij een onafhankelijk klachtenconsulent door een mail te sturen naar: klacht@keurmerkfysiotherapie.nl

Een van de klachtenconsulenten van Keurmerk Fysiotherapie neemt dan contact met u op en zal proberen samen met u en uw fysiotherapeut tot een oplossing te komen.

Privacy statement

Via deze link kunt u ons privacy statement lezen.