Herstellen, fit worden, gezond blijven!

De basis is: hoe helpen wij iemand met zijn of haar herstel? Welke hulpmiddelen gebruiken we?

Wij geloven dat de omgeving waarin en de personen door wie u geholpen wordt essentieel zijn voor een goede samenwerking. Samenwerking tussen therapeut en patiënt. Dus bieden wij u een omgeving waar u zich prettig voelt. U wordt begeleid door mensen met een open, eerlijke en directe benadering. Wij willen betrokken zijn bij onze patiënten. Het directe contact en de persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel tot de eerste stap van herstel of het stabiliseren van uw situatie.

Wij hebben de faciliteiten en de kennis in huis die u helpen om gezond te worden of om uw toestand te stabiliseren. Daarnaast hebben wij contacten en samenwerkingsverbanden met organisaties die mee kunnen werken aan herstel, stabilisatie of conditie.

Persoonlijke benadering

Herstellen, het stabiliseren van uw situatie of weer in een gezond lichaam verder gaan. Wij zorgen ervoor dat dit op een prettige manier gebeurt. Wij garanderen dat u zich op uw gemak voelt. Want er is niks persoonlijker dan het herstel en de conditie van uw eigen lichaam. Maak kennis met Fyzie!

Als het nodig is doen wij dat in samenspraak en samenwerking met andere therapeuten en deskundigen. U moet namelijk herstellen!

Met een directe, open en sympathieke benadering. Beperkt zijn is niet fijn. De wereld wordt daardoor een stuk kleiner. Dat kan opgaan voor jong en oud. Wij willen die beperking zo goed mogelijk verhelpen en als het kan oplossen. Gezond worden en weer kunnen bewegen zorgt voor meer plezier. Uw hulpvraag is voor ons het startpunt om aan uw herstel te werken.

Fyzie biedt een breed scala aan specialismes aan.