Herstellen, fit worden, gezond blijven!

Bij Fyzie is er een familiecultuur. Dat is hoe wij ooit in 2000 begonnen zijn. Er is gelijkwaardigheid. Wij geloven dat de omgeving waarin, en de personen door wie, u geholpen wordt essentieel zijn voor een goede samenwerking. Samenwerking tussen therapeut en patiënt. Dus bieden wij u een omgeving waar u zich prettig voelt. U wordt begeleid door mensen met een open, eerlijke en directe benadering. Wij willen betrokken zijn bij onze patiënten. Het directe contact en de persoonlijke aanpak is voor ons de sleutel tot de eerste stap van herstel of het stabiliseren van uw situatie.

Wij hebben de faciliteiten en de kennis in huis die u helpen om gezond te worden of om uw toestand te stabiliseren. Daarnaast hebben wij contacten en samenwerkingsverbanden met organisaties die mee kunnen werken aan herstel, stabilisatie of conditie. Fyzie is een hecht team van meer dan 40 specialisten. Samen werken wij aan de best mogelijke oplossing. Gewoon omdat we  blij  worden als de klachten weg blijven, je terug kan naar het sportveld of de boodschappen weer kan doen.

En ondanks de 20 jaar ervaring leren we elke dag bij.

Persoonlijke benadering

Herstellen, het stabiliseren van uw situatie of weer in een gezond lichaam verder gaan. Wij zorgen ervoor dat dit op een prettige manier gebeurt, door goed naar u te luisteren bijvoorbeeld. Wij garanderen dat u zich op uw gemak voelt. Want er is niks persoonlijker dan het herstel en de conditie van uw eigen lichaam. Maak kennis met Fyzie!

Een directe, eerlijke, open en sympathieke benadering. Beperkt zijn is niet fijn. De wereld wordt daardoor een stuk kleiner. Dat kan opgaan voor jong en oud. Wij willen die beperking zo goed mogelijk verhelpen en als het kan oplossen. Gezond worden en weer kunnen bewegen zorgt voor meer plezier. Uw hulpvraag is voor ons het startpunt om aan uw herstel te werken.

Fyzie biedt een breed scala aan specialismes aan.